Юні вінничани долучились до конкурсу "Твої долоні – мої крила. Воїнам ЗСУ": брелоки ручної роботи будуть відправлені військовим

Протягом двох тижнів у Вінницькій громаді відбувся конкурс "Твої долоні – мої крила. Воїнам ЗСУ" серед учнів VinSmart Центру. Основна мета події полягала в підвищенні національно-патріотичного виховання дітей та розвитку відповідальності за майбутнє України з вірою у Перемогу.

Під час конкурсу діти створювали патріотичні малюнки, найкращі з яких використовували для створення брелоків для Захисників.

До участі в заході приєднались всі відвідувачі Центрів, які з ініціативою та вірою в Перемогу виготовляли власні вироби. Всього було представлено понад сотню малюнків, включаючи як індивідуальні, так і колективні шедеври, які вражали своєю творчістю. З них було вибрано 35 найкращих робіт, які сканували та зменшували до потрібного розміру, - повідомляє міська рада.

У результаті вийшло сто яскравих брелоків, які будуть відправлені українським Захисникам, щоб підняти їх бойовий дух.

За словами педагогів Центрів, кожен брелок – це маленький шедевр, що несе у собі відданість та підтримку від їх талановитих вихованців.

Малечі такі заходи дуже подобаються, адже вони є творчими та цікавими. Діти мали можливість розвинути власну фантазію та водночас порадувати наших оборонців.

«Ми вдячні кожному учаснику за їхню творчість та вклад у створення цього унікального подарунка для наших військових. Нехай ці брелоки стануть символом нашої єдності та вдячності перед тими, хто стоїть на захисті», – сказав директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.



Переглядів: 596
Поширень: 0

Останні новини