Змагались щоб допомоги військовим: у Вінниці відбувся благодійний турнір з настільного тенісу

Нещодавно, 4 січня, завершився дводенний турнір з настільного тенісу серед освітян у одному з Вінницьких закладів середньої освіти. Організатори нагородили переможців, а також повідомили про успішно зібрані кошти для підтримки Збройних Сил України.

За словами директорки департаменту освіти Вінницької міської ради Оксани Яценко, учасники події внесли понад 16 тисяч гривень у вигляді організаційних та благодійних внесків. Ці кошти незабаром будуть використані для придбання бронежилета з керамічними пластинами для 95-ї окремої десантно-штурмової бригади.

У турнірі взяли участь понад 50 учасників. Переможцем серед чоловіків став керівник гуртка ліцею №12 Максим Рубанов, серед жінок – вчителька фізичної культури ліцею №6 Інна Бондар. У командних змаганнях перемогу здобув 12 ліцей, друге місце – школа №35 , третє – приватна школа «АІСТ» .

Їх нагородили грошовими преміями профспілки працівників освіти, які учасники передали на потреби на ЗСУ.

«Вже вдруге я взяла участь у змаганнях такого ґатунку, але скажу чесно, перемога далась непросто. Суперники були технічно сильними, але, як і у минулому році, я знову здобула першість», – зазначає Інна Бондар.

Свою промову до педагогів та учасників заходу директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко розпочала з того, що завдяки благодійному турніру, освітянам вдалося зробити ще один внесок у наближення Перемоги.

«У всіх змагання завжди є переможці, отож я вітаю усіх вас та дякую, за те, що вирішили взяти участь у традиційному турнірі. Пишаюся вінницькими освітянами та вдячна за те, що своїми донатами ви наближаєте нашу спільну та омріяну Перемогу», – зауважила Оксана Яценко.



Переглядів: 570
Поширень: 0

Останні новини