На Львівщині жінка забула забрати сина зі школи і звернулась до поліції із заявою про його зникнення

Дрогобицький міськрайонний суд на Львівщині визнав винною у неналежному виконанні батьківських обов'язків жінку, яка  забула свого 8-річного сина забрати зі школи і звернулася до поліції з заявою про його зникнення. За рішенням суду, яке було прийнято у грудні 2023 року, жінці був нарахований штраф у розмірі 850 гривень, - повідомляє редакція zaxid.net.

В постанові вказано, що подія сталася 26 жовтня у місті Дрогобич. Близько 12:00 жінка забула забрати свого 8-річного сина з ліцею №4 імені Лесі Українки. Увечері, приблизно о 17:30, вона звернулася до поліції із заявою про зникнення дитини. За проханням класного керівника родичі забрали хлопчика зі школи.

У зв'язку з неналежним виконанням батьківських обов'язків стосовно свого 8-річного сина, поліція склала протокол про адмінправопорушення щодо матері хлопчика. Суддя розглянув справу. Він ретельно проаналізував усі матеріали справи та визнав жінку винною у вчиненні адміністративного правопорушення та встановив штраф у розмірі 850 гривень, а також зобов'язав її сплатити 537 гривень судового збору.



Переглядів: 551
Поширень: 0

Останні новини