В історії будь-якої держави є відповідальний момент, який вимагає об’єднання, консолідації і ухвалення рішень в інтересах держави, - Володимир Гройсман

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир  Гройсман під час голосування за проект закону про введення в Україні  воєнного стану на окремих територіях строком на 30 днів. 

«В історії будь-якої держави є відповідальний момент,  який вимагає об’єднання, консолідації і ухвалення рішень в інтересах  держави. Сьогодні для нас такий момент настав. І в складні хвилини ми  маємо бути разом, знаходити компроміс і робити Україну сильнішою, -  сказав Володимир Гройсман. - Мільйони людей бачили вчора цинічні кадри  нападу збройних сил Російської Федерації на наш флот, наших моряків. Це  зухвало, але не жахливо – відбудувати можна будь-який корабель.  Найцінніше -  життя і здоров’я військового. І нам треба приймати  рішення, щоб захистити моряків, бо вони захищають нашу країну і віддають  за це життя.  

Ми ставимо для себе чіткі пріоритети – підтримка армії та сектора безпеки, забезпечення економічної стабільності і захист прав та свобод громадян. Уряд виконає всі потрібні рішення».




Переглядів: 2188
Поширень: 2

Останні новини