Як допомогти тваринам пережити морози: прості поради

У зимовий період тваринам особливо важко впоратися з холодом. Але є кілька простих рекомендацій, які можуть допомогти їм вижити в морозні дні. Ось декілька порад від Національної поліції України, які можуть зробити життя наших пухнастих друзів комфортнішим або навіть врятувати їх у холодну пору року:

Коли тварина сита, теплообіг  в її оргінізмі підтримується краще та їй легше адаптуватись до холоду. У холодну пору року рекомендується наливати їм теплу воду, оскільки вона повільніше замерзає і сприяє швидшому зігріванню тіла. Забезпечте тваринам можливість зігрітися в під'їздах, підвалах або інших захищених місцях біля будинків. Створення укриття може врятувати їх від холоду. Якщо це можливо, візьміть тварин на тимчасову перетримку. Навіть кілька днів у теплому приміщенні може їх врятувати. А ще можна разом з дітками змайструвати для пухнастиків будиночок з коробок. Відео-інструкції можна знайти на YouTube.

Давайте надавати допомогу і захист тваринам у цей важкий період, оскільки чотирилапі теж потребують нашої турботи та підтримки.



Переглядів: 436
Поширень: 0

Останні новини