VII Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI» у Вінниці: як прийняти участь

У Вінниці вже триває прийом заявок для участі у сьомому Міжнародному конкурсі духової музики "VIN VENTI". До участі запрошуються молоді солісти-інструменталісти з мистецьких шкіл, спеціалізованих мистецьких шкіл-інтернатів та студенти мистецьких ВНЗ різних рівнів акредитації як з України, так і з інших країн. Конкурс розділений за номінаціями: «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні духові інструменти», а всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку Збройних Сил України.

Організатори підкреслюють, що учасники конкурсу будуть змагатися у трьох вікових групах та матимуть можливість продемонструвати свою високу майстерність гри на дерев'яних та мідних духових інструментах.

Головна мета цього конкурсу полягає в виявленні та підтримці талановитої молоді, популяризації творчості українських та закордонних композиторів, обміні досвідом у розвитку української школи гри на духових інструментах, залученні уваги суспільства до проблем духової музики в Україні та за кордоном, а також у підвищенні кваліфікації викладачів мистецьких шкіл і професійних навчальних закладів.

Музичний конкурс відбуватиметься у два тури в приміщенні Вінницької дитячої музичної школи № 1 за адресою: м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 21.

Заявки на участь у Конкурсі подаються в електронному вигляді до 10 березня 2024 року (включно) на електронну адресу: vin_venti@ukr.net

Організатори VII Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI» – Вінницька міська рада, департамент культури міської ради, заклад «Вінницька дитяча музична школа № 1» та громадська організація «Простір майбутнього». Він проводитиметься за підтримки: Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національної спілки композиторів України, Асоціації виконавців на духових та ударних інструментах Національної Всеукраїнської музичної спілки.

Деталі щодо конкурсу, а також порядок подачі документів можна переглянути на сторінці у фейсбук. Також там й умови та порядок проведення конкурсу.



Переглядів: 373
Поширень: 0

Останні новини