Впродовж двох місяців у Вінниці проходитиме танцювальний конкурс VINNITSYA SHOW DANCE

Про це  сьогодні йшлося на прес-конференції  в Департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Питання організації та проведення у м. Вінниця першого танцювального конкурсу для хореографічних колективів VINNITSYA SHOW DANCE обговорювались за участі його натхненників та організаторів: Анастасії Тарасюк -  керівника департаменту маркетингу та PR ТРЦ Мегамолл, Ольги Сольвар - ведучої та організатора заходів.

«Вперше у Вінниці впродовж двох місяців , починаючи з 2 грудня, щонеділі проходитиме танцювальний конкурс для хореографічних колективів VINNITSYA SHOW DANCE. Це відкриті командні змагання з різних стилів танцю: вуличні, спортивні, бальні, естрадні, народні, східні та сучасні. Захід проходитиме за підтримки Вінницької міської ради  у ТРЦ Мегамолл на сцені біля фонтану. Призовий фонд конкурсу – 30 тис. грн. Ця сума буде розділена поміж трьох переможців у різних вікових категоріях»,- зазначила Анастасія Тарасюк.

Організатори  проекту  мають на меті підтримку талановитих дітей та молоді , популяризацію здорового образу життя серед вінничан. Проект VINNITSYA SHOW DANCE - гарна нагода для хореографічних колективів продемонструвати свій рівень та заявити про себе в рідному місті. Голова журі у фіналі конкурсу - відомий хореограф Влад Яма. Участь у конкурсі для колективів безкоштовна. Для глядачів – вхід вільний.

Ольга Сольвар  наголосила: «Вінниця - місто талантів, прогресивне, активне, таке, що започатковує найкращі традиції. Ми сподіваємось, що  VINNITSYA SHOW DANCE стане саме такою традицією. У нашому місті  та в області величезна кількість хореографічних колективів, які  танцюють на досить високому рівні. Чому б не влаштувати для  них свято, шоу, танцювальний батл? Талановиту молодь треба підтримувати та спонукати до розвитку. Власне це і є головний меседж, який ми бажаємо донести нашим проектом. 

Про подарунки і призи від спонсорів конкурсу поінформувала присутніх керуюча мережею  магазинів «Магік» Наталія Гора. 

Довідка: 

Порядок проведення конкурсу-фестивалю:

Відбірковий тур буде проходити для кожного з видів танцю. Після кожного дня змагань будуть обрані по 1 найкращій команді (яка набрала найбільшу кількість балів) в кожній віковій категорії, вони і потрапляють у фінал. Відтак до фіналу пройдуть 18 команд – по одній в кожній віковій категорії в усіх зазначених хореографічних стилях.

В день фіналу між собою змагатимуться всі танцювальні напрямки в кожній з вікових категорій. Перемогу здобувають 3 колективи – по одному в кожній віковій категорії. 

Дати проведення відбіркових турів:

02.12 – вулична хореографія 09.12 – естрадна хореографія 16.12 – народна хореографія 23.12 – спортивні бальні танці 13.01 – сучасна хореографія 20.01 – східні танці 27.01 – фінал (за участі зіркового гостя Влада Ями) 

Подати заявку можна на сайті ТРЦ Мегамолл. До суддівського складу кожного відбору увійдуть професійні журі з хореографії відповідного стилю з різних міст України та відомі вінничани. Участь для колективів безкоштовна. Дітей чекають подарунки від партнерів заходу.



Переглядів: 4842
Поширень: 1

Останні новини