В Хмільницькому районі затримали нелюда, який задушив пенсіонерку, а мертве тіло кинув у криницю

Поліція Вінниччини інформує, що нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Племінник звернувся до поліція і повідомив, що зникла 88-річна місцева жителька ввечері 14 січня. Будинок жінки був закритий ззовні, а її самої ніде не було. Працівники поліції почали пошуки пенсіонерки одразу ж. Вони опитували місцевих мешканців, прочісували лісові масиви, перевіряли нежилі домогосподарства. Через кілька годин службовий пес знайшов тіло жінки в колодязі у закинутому домоволодінні за 250 метрів від її будинку.

У загиблої виявили тілесні ушкодження, а в її помешканні сліди крові. Судово-медична експертиза показала, що пенсіонерку задушили.

Поліцейські встановили особу зловмисника – 60-річний раніше судимий житель цього ж села. Його затримали його за місцем мешкання. Попередньо встановлено, що фігурант задушив пенсіонерку та заволодів її майном.  

Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

 



Переглядів: 395
Поширень: 0

Останні новини