Індивідуальний підхід до пасажирів: прикордонники затримали водія автобусу, який незаконно переправляв чоловіків за кордон

Державна прикордонна служба України повідомляє, що у пункті пропуску "Старокозаче", що розташований на кордоні з Молдовою, було виявлено та затримано особу, яка організовувала незаконний перетин державного кордону. Заходи з виявлення порушення були проведені спільною міжвідомчою групою, яка складалася з працівників внутрішньої та власної безпеки по Білгород-Дністровському прикордонному загону ГВ ВВБ «Південь», слідчих слідчого відділення Одеського районного управління поліції №1 та УСР в Одеській області ДСР Нацполіції.

Встановлено, що 43-річний мешканець Одеси, який займався пасажирськими перевезеннями, розробив злочинну схему. Під час виконання свого замовлення він приховав пасажира в спальному відділенні автобуса, обіцяючи йому "вільну" поїздку до Молдови за винагороду в розмірі 6 тисяч доларів США.

На даний момент водія, громадянина України, затримано за статтею 208 КПК України, і вилучено предмети, які слугують доказами його причетності до незаконної діяльності.

Заходи проводяться в рамках кримінального провадження згідно з частиною 3 статті 332 КК України під процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури м.Одеса. Досудове розслідування триває.
 



Переглядів: 420
Поширень: 0

Останні новини