Шкіра псується через 3 звички, які ви, можливо, не помічаєте

Лише обмежений кількістю осіб може похвалитися бездоганним станом шкіри, проте далеко не всі знають, що це великою мірою залежить від наших звичок. Негативний вплив найбільше проявляється при курінні та споживанні алкоголю. Про це пише pixelinform.com.

Але це лише частина проблеми.

Вплив поганих звичок на стан шкіри Велике захоплення солодощами Якщо ви не хочете боротися з прищами та ранніми зморшками протягом усього життя, слід просто виключити цукор з раціону. Якщо це важко зробити, варто навчитися обмежувати його вживання.

Споживання смаженої їжі У цьому типі харчування немає жодних корисних речовин. Смажена їжа руйнує не лише шкіру, але й загрожує здоров'ю. Тому розумно замінити смаження на запікання – смакові якості залишаться майже незмінними, але їжа залишиться корисною.

Недостаток рідини Відсутність достатньої кількості рідини призводить до того, що шкіра виглядає втомленою та безжиттєвою, і з'являються прищі. Тому важливо щодня намагатися випивати рекомендований обсяг води, який складає приблизно 30 мл на кілограм ваги. Рідина повинна бути чистою та теплою.



Переглядів: 439
Поширень: 0

Останні новини