Як придбати гарячі путівки в Єгипет, щоб не прогадати

Зазвичай мандрівники прагнуть не тільки добре відпочити, а ще й заощадити. Тому намагаються виконати пошук туру в Єгипет за прийнятною вартістю, але розраховують на сервіс. Це цілком можливо, якщо для подорожі обрати незатребуваний період у туристів. В цей час ціна путівок дійсно дешевша, але чи варто планувати відпустку в низький сезон? Давайте поговоримо, що чекає на відпочивальників, якщо вони обрали гарячі путівки в Єгипет влітку чи взимку.

Подорож до Єгипту в низький сезон

Найбільш популярними у туристів вважають пізню весну, осінь і грудень. Хоча Єгипет на початку зими приваблює не скільки хорошою погодою, а можливістю відсвяткувати у моря Різдво та Новий рік. Тож якщо для вас має значення ціна путівки в Єгипет, обирайте для подорожі період із січня по другу половину квітня та з червня по початок вересня.

В цей час не так багато людей, що пов’язано з особливостями погоди, тому місцеві готелі знижують вартість проживання. Погода не може стати на заваді гарному відпочинку, якщо знати, як вибрати готель і на якому курорті краще зупинитися. Також варто познайомитись з погодними умовами.

Січень і лютий вважають найбільш холодними місяцями року. Температура повітря не перевищує +25 °С, а води в морі — + 21 °С. Проте комфортному купанню можуть завадити холодні, поривчасті вітри.

В березні стає дещо тепліше, хоча вітер ще досить сильний, і вода не встигає нагрітися. Якщо ви хочете відпочити саме навесні, тревел-експерти Turne.ua радять купити путівку в Єгипет на кінець березня або квітень.

Літо в країні навпаки приносить спеку. Повітря прогрівається до +40 °С і вище, дощів не буває, а температура води в морі складає +26 °С. Слід зазначити, що спека переноситься досить легко, що пов’язано з низьким рівнем вологості. Тому якщо вас не бентежать високі температури, плануйте подорож до Єгипту на літо і насолоджуйтесь відпусткою. Взимку теж можна добре провести час на відпочинку, якщо правильно обрати курорт.

Де краще відпочивати в низький сезон?

Популярними курортами країни вважають: Шарм, Хургаду, Ель-Гуну, Табу. Але якщо ви запланували зимові канікули в Єгипті, то варто поцікавитися, де тепліше — Хургада чи Шарм-ель-Шейх?

Останній курорт більш підходить для відпочинку в січні чи лютому, оскільки він знаходиться в бухтах, тож краще захищений від вітрів горами. Тому оберіть безвітряну бухту і зможете з комфортом засмагати на пляжі. Деякі туристи навіть купаються! Радимо звернути увагу на готелі в тихих бухтах в Єгипті.

Наприклад, вони можуть бути розташовані в:

Наама-Бей; Рас-Умм-Сиді; Шаркс-Бей.

Чи потрібна віза для подорожі?

Українцям потрібна віза для відвідання Єгипту. Її можна отримати онлайн або в момент прибуття в місцевому аеропорті на період до 30 днів. Візові вимоги передбачають оплату консульського збору для отримання документа в розмірі 25 USD. Якщо ви плануєте відпочинок виключно в Шармі, тоді можете отримати візу безкоштовно на період до 15 діб.

Єгипетські сувеніри

З візами, курортами та погодою розібрались. Тож пропонуємо звернути увагу на сувеніри. Часто туристи питають у турагентів: «Що привезти з Єгипту?» Зазвичай, мандрівники купують папіруси, домашній текстиль, вироби з верблюжої шерсті, кальян, різноманітні статуетки давньоєгипетських богів. Окрім того, користуються попитом ефірні олії. Вони справді позбавляють від деяких хвороб і поліпшують стан шкіри. Також дешеві тури в Єгипет — чудова нагода привезти екзотичні фрукти, східні прянощі і солодощі.



Переглядів: 926
Поширень: 0

Останні новини