З Вінниці на передову відправили п'ять тепловізорів і дві тисячі хімічних грілок: для підсилення військових

Учора,23 січня, представники Вінницької міської ради вкотре зустрілися з військовослужбовцями Національної гвардії України, щоб передати їм допомогу. Цього разу вони передали п'ять тепловізорів і дві тисячі хімічних грілок, які є необхідними для бійців на передовій.

Заступник міського голови Андрій Очеретний повідомив, що протягом повномасштабного вторгнення вже більше 30 військових частин отримали допомогу від Вінницької міської ради та громади. Запити від захисників надходять регулярно, і місто робить все можливе для оперативного закриття їхніх потреб.

Військовий, який отримав допомогу вчора, планує найближчим часом доставити її своїм товаришам на передову. Бійці діють на південному напрямку, де тривають обстріли та атаки російських військ.

«Хімічні грілки дуже доречні у мінусову температуру, особливо коли ти в окопах. Буржуйку розпалити можливості нема, бо це автоматичне демаскування позицій. А такі термопакети гріють тривалий час і дають можливість уникнути обмороження кінцівок. Що стосується тепловізорів – без них неможливо ефективно працювати. Їх ми потребуємо багато, щоб відслідковувати дії противника. Фактично завдяки такій техніці можна вберегти життя побратимів. Це важливо», – сказав військовий.

Під час передачі був присутній і координатор Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Андрій Піжевський. Він додав, що у 2024 році підтримка військових буде нарощуватися.



Переглядів: 442
Поширень: 0

Останні новини