Спіймали наркозбувача, який через закладки розповсюджував канабіс у Вінниці: подробиці

За інформацією слідства, 24 січня фігуранта, який мав при собі наркотичні засоби з метою подальшого збуту, затримали працівники карного розшуку відділу поліції №2 Вінницького районного управління.

У 27-річного чоловіка вилучили 24 пакунки з канабісом та мобільний телефон. Окрім цього, під час проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання затриманого поліцейські також виявили канабіс, електронні ваги для фасування, чорнові записи із зазначенням дати та місця подальшого розкладу закладок. Все вилучене правоохоронці направили на експертизу.

Зловмисник був затриманий у процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. Слідчими вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 390
Поширень: 0

Останні новини