Погода у Вінниці на 26 січня: мокрий сніг та дощ - зима не дає відпочити

Сьогодні, 26 січня 2024 року, у Вінниці очікується хмарна погода з незначними опадами у вигляді мокрого снігу та дощу. Температура повітря в нічний час становитиме 0-2 градуси Цельсія, вдень - 0-2 градуси Цельсія. Вітер північно-західний, 7-12 метрів на секунду.

У нічний час опади будуть незначними, але все ж таки можливий невеликий сугроб. Температура повітря опуститься до 0-2 градусів Цельсія. Вітер північно-західний, 7-12 метрів на секунду.

Удень опади також будуть незначними. Температура повітря підніметься до 0-2 градусів Цельсія. Вітер північно-західний, 5-10 метрів на секунду.

Рекомендується одягатися тепло, особливо якщо ви плануєте виходити на вулицю вночі. Також слід бути обережними на дорогах, оскільки можливе ожеледиця.

Поради на день

Якщо ви плануєте вийти на вулицю вночі, одягніться тепло, щоб не замерзнути. Якщо ви збираєтеся сісти за кермо, будьте обережні на дорогах, оскільки можлива ожеледиця. Не забудьте взяти з собою парасольку або плащ, щоб захиститися від опадів. Якщо ви збираєтеся займатися спортом, вибирайте легкий одяг, щоб не перегрітися.


Переглядів: 554
Поширень: 0

Останні новини