Продукти, які підвищують цукор в крові

Британські експерти розповіли про продукт, що користується популярністю і може різко підвищувати рівень цукру в крові. Вони рекомендують утримуватися від вживання готових соусів, які продаються в магазинах. Про це пише medicalanswers.com.ua.

За словами лікарів, неправильне харчування, що призводить до постійно високого вмісту цукру в крові, може сприяти розвитку цукрового діабету. Вони зауважують, що різноманітні магазинні соуси є особливо небезпечними в цьому відношенні.

Спеціалісти визначають, що кожен соус, додаваний до страви, повинен містити не більше двох грамів вуглеводів на порцію. Продукція масового виробництва перевищує цей показник, що може призводити до стрімкого підвищення рівня цукру в крові.

Кетчуп, який є популярним по всьому світу, визнається таким соусом, оскільки має велику кількість цукру. Діабетикам рекомендується утримуватися від його вживання, а ті, хто не має цукрового діабету, повинні вживати його обережно.

Соєвий соус, майонез, соус барбекю, які можна придбати в магазині, також вважаються небажаними продуктами через їх високий вміст компонентів, що негативно впливають на показники крові. Крім того, дієтологи зауважують, що додавання соусів до страв призводить до збільшення загальної калорійності їжі.

Якщо вам дійсно хочеться насолоджуватися соусом, експерти рекомендують приготовляти його самостійно з натуральних інгредієнтів, як зазначено в публікації Express (Великобританія).



Переглядів: 573
Поширень: 0

Останні новини