В Польщі перевернувся автобус з українцями: є постраждалі (фото)

У суботу, 27 січня, у польському місті Голембє [Gołębie] перекинувся автобус, в якому знаходилося 59 громадян України. За інформацією поліції Польщі, у результаті аварії 20 осіб отримали травми.

Як повідомляє редакція zaxid.net, інцидент трапився близько 04:00 на об'їзній дорозі в ґміні Долгобичув поблизу пункту пропуску з однойменною назвою. Попередні дані від правоохоронців вказують на те, що водій автобуса, який також є громадянином України, не впорався з керуванням на повороті, що призвело до перекидання транспортного засобу. З опублікованих фотографій поліції видно, що автобус Setra, який належить українському перевізнику "Автолюкс", потрапив у ДТП.

За даними поліції Польщі, в автобусі перебували 59 пасажирів та два водії, і всі вони були громадянами України. Усіх  20 постраждалих осіб доставили до лікарень. На щастя, їхнє життя та здоров'я наразі не перебуває під загрозою.

«За попередніми даними, водій, громадянин України, на повороті дороги не впорався з керуванням, через що автомобіль перекинувся. Перевірка на алкотестері показала, що водії були тверезі», – повідомили польські правоохоронці.

Важливо відзначити, що на зображеннях, які надала поліція, видно, що дорога, де трапилася аварія, була повністю покрита льодом.



Переглядів: 617
Поширень: 0

Останні новини