Секрети ідеальної шкіри: 5 натуральних пілінгів

При коректному використанні природного пілінгу, ваша шкіра буде виглядати молодше, оскільки глибоке відлущення є дуже ефективним засобом проти виражених зморшок, пігментних плям і розширених пор. Про це пише news24.in.ua.

Домашній пілінг із природних інгредієнтів є ефективним способом боротьби з прищами та усуненням чорних і білих вугрів.

Головне перевага полягає в його природності: відсутність шкідливих штучних хімікатів і інгредієнтів. Ви створюєте унікальний засіб для своєї шкіри.

Насолоджуйтеся кожним моментом свого життя!

Молочний пілінг на основі природних інгредієнтів

Молоко тонізує та освіжає шкіру, що робить його одним із найпопулярніших пілінгів. Для його приготування вам знадобиться гаряче незбиране молоко (250 мл), сушена календула (1 чайна ложка), сушена ромашка (1 чайна ложка) і висушені пелюстки троянди (1 чайна ложка). Змішайте всі інгредієнти, залиште настоятися в скляній банці протягом 24 годин, процідіть і зберігайте в холодильнику. Наносіть пілінг на чисту шкіру і залиште на 15 хвилин, потім змийте прохолодною водою. Можна використовувати цей натуральний пілінг щодня.

Лимонний пілінг

Цей пілінг ідеальний для отримання пружної і рівної шкіри, а також ефективного освітлення.

1 столова ложка лимонного соку 1 чайна ложка цукру-піску 1 столова ложка кукурудзяної або вівсяної муки 2 столові ложки рожевої води (або відвару ромашки або шавлії) 2 краплі лимонної ефірної олії Змішайте борошно з рожевою водою, додайте цукор, лимонний сік і ефірну олію лимона. Наносіть на чисту шкіру масажними рухами і залиште на 15 хвилин, потім змийте прохолодною водою і нанесіть тонкий шар кокосового або мигдалевого масла.

Застосовуйте лише ввечері перед сном.

Йогуртовий пілінг

Йогурт чудово зволожує та надає шкірі сяйва.

2 чайні ложки натурального йогурту 1/2 чайної ложки косметичної глини 1/2 чайної ложки олії жожоба (або оливкової або мигдалевої) 2 краплі ефірної олії сандалового дерева (або апельсинової або лавандової) Змішайте всі інгредієнти до однорідного крему, нанесіть його на 15 хвилин і змийте прохолодною водою. Можна використовувати регулярно.

Алое Віра

Алое Віра — ще один з ефективних і простих натуральних пілінгів для сяючої шкіри.

Просто протріть обличчя розрізаним листком алое чисту шкіру і залиште діяти 30 хвилин, потім змийте водою.

Трав'яний пілінг

Щоб мати молоду, пружну і чисту шкіру, рекомендується використовувати пілінг на основі трав регулярно.

200 грамів вівсяних пластівців 75 грамів меленої кави або мигдалю 2 чайні ложки сушеної лаванди (подрібнена до порошку) 1 чайна ложка сушеної м'яти (подрібнена до порошку) 1 чайна ложка сухого листя живокосту (подрібненого до порошку) 60 грамів косметичної глини Змішайте всі інгредієнти і зберігайте їх в скляній баночці. Для приготування скрабу, візьміть 2 столові ложки суміші, додайте трохи теплої води або молока, перемішайте до отримання густої однорідної суміші. Нанесіть на чисту шкіру масажними рухами і залиште на 30 хвилин, потім змийте прохолодною водою. Застосовуйте 1-2 рази на тиждень.



Переглядів: 359
Поширень: 0

Останні новини