У Вінниці відбувся турнір з баскетболу: хто здобув першість

У період з 29 по 30 січня у Вінниці відбувся відкритий міський турнір з баскетболу серед юнаків 2009 року народження та молодших. Перемогу на турнірі здобула команда міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з баскетболу під керівництвом тренера Миколи Здирки.

За словами директора МСДЮСШОР з баскетболу Сергія Козанчука, у змаганнях взяли участь команди з Харкова (СДЮСШОР «Україна» PUSH TEAM), Хмельницького (Спортивно-культурний центр «Плоскирів») та міста Бар (ДЮСШ «Колос»).

«Відкритий міський турнір із баскетболу видався гарним та продуктивним для всіх спортсменів. Кожен учасник вдосконалював свої навички, а тренери побачили, над чим ще треба працювати. Також для нашої команди ці змагання були корисними тим, що вже скоро стартує чемпіонат України Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги, де наші хлопці братимуть участь», – зауважив Сергій Козанчук.

Він висловив подяку всім учасникам змагань за відданість спорту.

«Сьогодні важливо розвивати спорт і не забувати, кому ми завдячуємо за можливість брати участь та проводити такі заходи! Дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за цю можливість! Вдячні комітету по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради, ГО «ВБФ» та МСДЮСШОР із баскетболу за організацію та проведення», – каже Сергій Козанчук.

Результати змагань:

I місце – МСДЮСШОР з баскетболу (Вінниця);

II місце – ДЮСШ «Колос» (Бар);

III місце – СДЮСШОР «Україна» PUSH TEAM (Харків);

IV місце – Спортивно-культурний центр «Плоскирів» (Хмельницький).



Переглядів: 398
Поширень: 0

Останні новини