"Вважав захист батьківщини своїм обов’язком": Вінниця схиляє голови у шані, проводжаючи Захисника Олександра Орла

Сьогодні, 2 лютого, Вінниця прощається з Захисником України, військовим Олександром Орлом. Його поховають на Алеї Слави Сабарівського кладовища о 13:00.

За інформацією Вінницької міської ради, Олександр Олександрович Орел народився 12 серпня 1986 року в селищі Очеретине Покровського району, розташованому на Донеччині. Він отримав освіту в місцевій школі та навчався на тракториста в училищі. Свою робочу кар'єру розпочав на коксохімічному заводі.

У травні 2022 року сім'я Олександра переїхала до Вінниці. Їх будинок було зруйновано внаслідок воєнних дій. Незважаючи на це, чоловік залишався вдома ще певний час і надавав допомогу сусідам та доглядав за собаками. Олександр прибув до Вінниці у вересні 2023 року на народження свого онука.

У листопаді того ж року Олександр мобілізувався до війська. Служив у 71-й окремій єгерській бригаді Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Доля знову завела чоловіка на Донеччину. Загинув він у бою від численних поранень, неподалік від рідного селища.

В Олександра залишилась дружина та донька, а також два маленьких онуки.

«Олександр був людиною з великої літери. До всіх людей ставився з розумінням. В Очеретиному його знали як надійного друга та доброго сусіда. На жаль, на нашу землю прийшла війна. Чоловік близько сприймав це та дуже переживав. Вважав захист батьківщини своїм обов’язком, як і кожного українця», – ділиться дружина загиблого.

Прощатимуться з Героєм о 12:00 в Храмі Вмч. Юрія Переможця за адресою: вул. Стельмаха, 43-А. Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам’ять та щирі співчуття рідним!



Переглядів: 504
Поширень: 0

Останні новини