Укрзалізниця та Київстар ТБ запустили канал, який дозволить кожному побувати у віртуальній подорожі

Залізниця завжди поруч. Укрзалізниця спільно з Київстар ТБ впровадили новий канал - УзТБ. Тепер кожен зможе опинитись в атмосфері залізничної подорожі навіть без перебування в купе поїзда. 

На комп'ютері, смартфоні, планшеті або телевізорі кожен зможе насолодитися видами з вікна швидкісного поїзда та зануритись у звуки залізниці у першому відео "Потяг додому".

«Сотню разів під час поїздок потягом спостерігала, як пасажири вмощуються біля вікна, щоб насолодитися краєвидами. Для багатьох зміна пейзажу та заспокійливий стукіт коліс – це релакс, можливість перевантажитись чи подумати. Саме це надихнуло нас створити відеопроєкт у партнерстві з Київстар ТБ, який дозволить відчути атмосферу подорожі потягом. Тож, навіть знаходячись за тисячі кілометрів від України, ви зможете проїхати улюбленою залізницею та згадати Батьківщину», — розповіла директорка з інформаційної політики та стратегічних комунікацій АТ «Укрзалізниця» Сабіна Абляєва.

"Тож застрибуйте до нашого віртуального поїзда", - запрошує Укрзалізниця.

Додатково:

"Київстар ТБ" є спільним проєктом 1+1 media та компанії "Київстар", створеним 11 грудня 2019 року. Це інноваційна платформа для перегляду кіно та телебачення, яка надає користувачам доступ до обширної колекції вітчизняного та міжнародного контенту. Платформа пропонує понад 370 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Сервіс доступний для користувачів будь-якого мобільного оператора.



Переглядів: 610
Поширень: 0

Останні новини