Як відправити посилку в Польщу з України Meest Поштою?

Meest Пошта пропонує надійне та швидке доставлення посилок рідним і знайомим з України в Польщу. Є змога відправити майже будь-що, за винятком заборонених предметів, загальною вагою до 30 кг в одному пакунку. Важливо розібратися, як відправити посилку в Польщу з України, щоб розуміти деталі.

Як відправити посилку в Польщу з України: покрокова інструкція

Посилка з України в Польщу може бути оформлена одним із трьох способів. Перший – створення відправлення онлайн на сайті. Покрокова інструкція:

    Створити оформлення на сайті. Потрібно ввести дані тих, хто відправляє та отримує. Далі треба вказати країну (Польщу), вибрати тип сервісу. Важливо заповнити дані посилки – вагу, формат, розміри, відомості про вміст. Оплатити доставлення зручним способом. Принести посилку до найближчого відділення чи викликати кур’єра. Карта відділень та дані для виклику вказані на сайті компанії

Другий спосіб – за допомогою мобільного застосунку поштової служби. Алгоритм:

зареєструватися в мобільному застосунку; вибрати в меню «Створити» та тип «За кордон»; надати дані щодо пакування – вказати країну доставлення, параметри, вид послуги; заповнити дані про тих, хто відправляє та отримує; провести оплату; принести посилку до найближчого відділення чи надати перевагу послугам кур’єра.

Третій спосіб відправити посилку – з відділення. Діяти потрібно так:

принести пакунок до відділення; оформити документи за допомогою працівника; оплатити.

Можна відправити посилку з поштомата. Для цього потрібно створити посилку на сайті чи в застосунку, запакувати відправлення в пакет чи коробку. Далі виконується оплата відправником. Залишиться засканувати QR-код через застосунок і покласти пакування в комірку поштомата.

Максимальна вага відправлення до складу складає 25 кг, а за адресою – 30 кг. Дізнатися більше корисної інформації можна на сайті поштового оператора meestposhta.com.ua/services/delivery-to-poland.

Чому саме Meest Пошта?

Доставлення посилки в Польщу за допомогою Meest Пошта зручне для клієнтів і має такі переваги:

швидкі терміни – від 6 діб з урахуванням міста-отримувача; страхування пакунків на основі оголошеної вартості посилки; можливість розрахувати вартість онлайн за допомогою калькулятора; легкість відправлення завдяки тому, що можна викликати кур’єра.

Meest Пошта має службу підтримки, яка допомагає в розв'язанні питань у зручний для вас час. Можна звернутися за наявності проблем або будь-яких питань.


Переглядів: 579
Поширень: 0

Останні новини