На Закарпатті чоловік, тікаючи від прикордонників вибіг на дорогу і потрапив колеса їх службового автомобіля

Учора на території Закарпаття прикордонники Мукачівського загону виявили осіб, які пересувалися в напрямку річки Тиса, яка слугує державним кордоном з Румунією. Інформацію про можливий незаконний перетин кордону було передано румунським прикордонникам.

Як повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України, в той самий час, під час проведення пошукових заходів, чоловік раптово вискочив перед службовим автомобілем Держприкордонслужби, пересуваючись від загороджувального паркану. Внаслідок зіткнення чоловік отримав травмування. Прикордонники негайно викликали поліцію та "швидку", яка транспортувала постраждалого до районної лікарні. Зараз чоловік перебуває у реанімаційному відділенні.

Під час подальшого розслідування обставин цього інциденту прикордонна поліція Румунії повідомила про затримання на своїй території осіб, які незаконно перетнули кордон.

Важливо відзначити, що постраждалий чоловік вже раніше привертав увагу працівників прикордонного загону як особа, пов'язана з протиправною діяльністю, спрямованою на незаконне переправлення осіб через державний кордон. 

У зв'язку з цим факту повідомлено інші правоохоронні органи  і розпочато службове розслідування. Перевірка триває.

"Також прикордонники направили у Нацполіцію повідомлення про виявлення ознак правопорушення, яке передбачене ст. 332 Кримінального Кодексу України «Організація незаконного  переправляння осіб через кордон»", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 481
Поширень: 0

Останні новини