Знайшов у банкоматі чужу банківську картку і розраховувався нею: вінницькі правоохоронці розшукали охоронця ТЦ, який вкарав карту

Оперативники відділення поліції № 1 Вінницького районного управління поліції розшукали 34-річного зловмисника, який працюючи охоронцем торговельного центру скоїв крадіжку банківської картки потерпілого. За вчинене чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення.

До поліції із заявою про крадіжку звернувся 56-річний житель Вінницького району. Чоловік розповів, що днями випадково залишив банківську картку в банкоматі одного із торговельних центрів Вінниці. Надалі на його мобільний телефон почали надходити повідомлення про розрахунок його картою у різних магазинах.

В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний охоронець торгового центру, де потерпілий випадково залишив свою банківську картку.

Розшукали фігуранта його за місцем проживання. Ним виявився 34-річний житель обласного центру.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання – до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 483
Поширень: 0

Останні новини