Школярі Вінницького ліцею №1 отримали можливість відвідати французьке місто-побратим Нансі

Департамент освіти міської ради повідомив, що школярі Вінницького ліцею №1, які вивчають французьку мову, стануть учасниками міжнародної освітньої програми. Це відкриє їм можливість поглибити свої знання та дізнатися більше про європейські освітні програми. Подорож до Нансі стала можливою завдяки збільшенню співпраці між Вінницею і містом-побратимом.

Згідно зі словами Оксани Яценко, директорки департаменту освіти ВМР, за ініціативою Вінницької міської ради та за підтримки муніципалітету Нансі, сорок школярів з КЗ "Вінницький ліцей №1" приєднаються до цього захопливого проєкту. Вони проведуть два тижні у Нансі, де матимуть можливість не лише навчатися, а й відвідувати цікаві місця.

«Цей обмін не тільки дасть учням можливість подорожувати та досліджувати інші країни, а й сприятиме розвитку міжнародного співробітництва та міжкультурного розуміння між нашими народами на рівні дитячої дипломатії. Ми впевнені, що цей проєкт стане незабутньою пригодою для юних вінничан і відкриє їм світ нових можливостей, вражень та знань», – зауважує директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко.



Переглядів: 399
Поширень: 0

Останні новини