Для військових, що перебувають на реабілітації у Вінниці організували спортивний захід

Сьогодні, 8 лютого, у одному зі спорткомплексів відбувся спортивний захід, спрямований на підтримку і відновлення сил військовослужбовців, які проходять реабілітацію. Ініціатива була організована комітетом по фізичній культурі та спорту Вінницької міської ради.

У заході взяли участь 25 військовослужбовців, які змагалися у дартс, теніс, шахи, шашки та баскетбол. Захід був організований на спільній локації з різними майданчиками, пристосованими для людей з обмеженими можливостями. Військовослужбовці брали участь як у індивідуальних, так і у командних змаганнях, що створило конкурентну та дружню атмосферу.

За словами голови комітету по фізичній культурі та спорту Сергія Краєвського, муніципалітет Вінниці продовжує приділяти увагу реабілітації воїнів.

«Ми дякуємо Захисникам та Захисницям за оборону, – каже Сергій Краєвський. – Раді що можемо організовувати такі спортивні заходи для військовослужбовців. Сьогодні в межах дружніх змагань для наших Захисників облаштували різнопланові майданчики, аби кожен обрав той вид спорту, який йому до душі».

Захід позитивно сприйняли військові, що перебувають на реабілітації. Організатори сподіваються, що такі спортивні зустрічі стануть регулярними та нададуть військовим можливість поспілкуватись та перезавантажитись.

Своїми враженнями від дружніх змагань поділився Захисник України Армен. Чоловік з 24 лютого 2022 року пішов добровольцем у ЗСУ. Спочатку обороняв Київщину, згодом був у гарячих точках інших областей. Своє поранення отримав на Запоріжжі.

«На мою думку, такі спортивні заходи корисні, особливо в такий непростий для українців час. Тут є побратими з якими можна поділитись думками та зіграти у спортивні ігри, попри отримані травми», – підсумував оборонець.

На завершення дружніх змагань усіх учасників нагородили грамотами, медалями та патріотичними подарунками від комітету по фізичній культурі та спорту міста.



Переглядів: 466
Поширень: 0

Останні новини