Який напій омолоджує та робить шкіру щільною і зволоженою?

Вчені виявили напій, який омолоджує шкіру, пише ТСН.

Вчені відкривають безліч способів, як уповільнити процес старіння, зокрема природними способами. Багато що залежить від повсякденних звичок, передусім від того, що ми їмо. Продукти, які ми вживаємо, впливають і на стан шкіри, уповільнюючи, чи навпаки, прискорюючи ознаки старіння.

Як вважають фахівці, генетика відіграє меншу роль у старінні шкіри, ніж різноманітні фактори навколишнього середовища, як, наприклад, сонце та спосіб життя загалом.

Дерматологи наполегливо рекомендують захищати шкіру від сонця – це основна антивікова стратегія, якої потрібно дотримуватися від раннього віку. Крім цього, потрібно дотримуватися корисного для шкіри раціону.

Відомий американський лікар, автор багатьох книг Майкл Грегер на підставі проведених досліджень стверджує, що вживання натурального какао-порошку покращує текстуру та еластичність шкіри.

За словами Грегера, якщо щодня пити напій із порошку какао, вже за 12 тижнів шкіра стане щільнішою і зволоженішою. Ще через 3 місяці зменшаться зморшки та повернеться еластичність епідермісу.

Але щоб отримати такий результат, треба споживати лише натуральне какао. Якщо воно оброблене або з добавками, користі це не принесе.

Також для збереження молодості Грегер порадив щодня їсти шпинат. За його словами, рослина сприяє збільшенню вироблення колагену, необхідного для оновлення клітин шкіри, волосся, нігтів і суглобів.


Переглядів: 331
Поширень: 0

Останні новини