Міжнародна підтримка: КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» отримало два екскаватори від USAID

КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» отримало два новітніх екскаватори-навантажувачі від британської компанії JCB як частину технічної допомоги від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) у рамках реалізації Проєкту енергетичної безпеки. Ця універсальна техніка зможе виконувати різноманітні завдання завдяки додатковому обладнанню. Екскаватори будуть використовуватися для проведення капітальних ремонтів тепломереж та ліквідації аварійних ситуацій, що дозволить швидко відновити постачання тепла до будинків містян і зменшити втрати теплоносія.

"Екскаватори-навантажувачі JCB неабияк стануть у пригоді при усуненні наслідків аварійних ситуацій та капітальних ремонтів на міських тепломережах. Ця допомога забезпечить оперативне відновлення послуг з постачання теплової енергії та гарячої води 172 тисячам містян", – зазначають у КП «Вінницяміськтеплоенерго».

Як повідомляють на підприємстві, завдяки такій співпраці з USAID Проєкт енергетичної безпеки, комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» отримує й інше обладнання, а колектив підприємства сумлінно виконує свою роботу й оперативно відпрацьовує поставлені завдання, адже саме такий підхід допомагає забезпечити домівки споживачів теплом і гарячою водою.

Минулого року, в рамках співпраці з USAID «Вінницяміськтеплоенерго», яке є найбільшим теплопостачальним підприємством міста, отримало мобільну котельню, що працює на біомасі. А ще раніше – 41 генератор, 1 екскаватор для виконання аварійно-ремонтних робіт, 2,8 км труб різних діаметрів, 38 шт. засувок різних діаметрів та 200 т технічної солі.

Колектив КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» дякує Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) за надану вагому допомогу та за чітке розуміння потреб, моделювання та хеджування потенційних ризиків у теплоенергетиці міста, якісний організаційний та документальний супровід наданої технічної допомоги на всіх етапах.



Переглядів: 361
Поширень: 0

Останні новини