Викрав гаджет у пенсіонера та втік: на Вінниччині розшукали злочинця

Вчора, 8 лютого, працівники поліції розшукали 34-річного раніше судимого зловмисника, який з будинку пенсіонера викрав мобільний телефон та втік.

До поліції із заявою про крадіжку мобільного телефону звернувся 60-річний житель с Бджільна Теплицької територіальної громади. Чоловік повідомив про те, його гаджет зник з його будинку. Потерпілий вказав, що до правопорушення може бути причетний його знайомий, який напередодні гостював у нього.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці відділення поліції № 1 Гайсинського райуправління встановили та розшукали зловмисника, який з будинку односельця викрав мобільний телефон та втік з місця події. Розшукали фігуранта на одній із вулиць Теплицької територіальної громади. Ним виявився 34-річний раніше судимий за аналогічний злочин місцевий житель.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Поліцейські нагадують, що за вчинення крадіжки в умовах воєнного стану передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від п’яти до восьми років.



Переглядів: 328
Поширень: 0

Останні новини