Департамент соцполітики ВМР та соціальні структури міста придбали Starlink для 14-ї штурмової бригади «Червона калина»

Колектив департаменту соціальної політики міської ради та соціальних структур міста відданий своїй роботі з військовими, ветеранами та членами їхніх сімей. Вони щоденно спілкуються з ними, бачать їхні труднощі та щиро бажають допомогти їм з ними впоратись. Всі працівники департаменту соціальної політики, Вінницького міського центру соціальних служб та Вінницького міського територіального центру соціального обслуговування прагнуть максимально допомогти військовим.

Нещодавно, колектив спільно організував збір коштів на підтримку військових - така ініціатива стала майже звичною для українців. Зусиллями всіх учасників вдалося зібрати певну суму, яку використали на допомогу військовим. Більшу частину цих коштів витратили на закупівлю необхідного обладнання для підрозділу, де служив один з колег. Крім того, 30 тисяч гривень було використано на придбання супутникового модему Starlink для 14-ї штурмової бригади "Червона калина".

Збір побачили в соцмережах, на фейсбук-сторінці Марини Багулової - дружини загиблого військового, лейтенанта Багулова Сергія Миколайовича. Чоловік мав 23 роки військового стажу, служив на фронті з 2014 року. На початку повномасштабного вторгнення захищав Київ і Київську область, згодом відправився на схід. Життя воїна зупинилося поблизу Білогорівки у жовтні 2022 року.

Як розповідає пані Марина, збір на Starlink відкрила її кума – вона теж військова, а її чоловік служить у складі 14-ї штурмової бригади на Запоріжжі. По позиціях дуже часто «прилітає». Нещодавно, наприклад, ворогами було знищено два модеми. Тож Starlink був конче необхідний військовим, і ця потреба була термінова.

«Збір відкрили ввечері. На ранок подзвонила директорка департаменту соцполітики, Валентина Романівна Войткова, і запропонувала закрити збір – кошти на це зібрали працівники департаменту та соцструктур. За це ми їм дуже вдячні. У той же день замовили модем для військових», – розповідає Марина Багулова.

Тож Starlink, куплений зусиллями колективу департаменту соцполітики, підсилив 14-у штурмову бригаду «Червона калина», де служив чоловік пані Марини.



Переглядів: 351
Поширень: 0

Останні новини