Секрети корейських красунь: метод «4-2-4» для досконалої шкіри

Азіатські жінки славляться своєю строгою дисципліною у догляді за собою. Вони систематично виконують свою щоденну рутину краси, не пропускаючи жодного кроку: очищення, тонізування, зволоження та захист від сонця. І результат не змусить себе чекати - шкіра стає світлою і зволоженою, без сліду пігментації. Про це пише lady.kyiv.ua.

Представниці азійської культури діляться своєю технікою очищення шкіри. Цей метод забирає лише 10 хвилин вашого часу, але вартий уваги.

Протягом перших 4 хвилин виконується масаж гідрофільною олією. Для цього невелику кількість олії потрібно розітріти між сухими долонями та нанести на суху шкіру обличчя, включаючи область навколо очей. Легкі масажні рухи протягом цього часу дозволять олії розчинити забруднення та макіяж, покращуючи при цьому кровообіг у шкірі та покращуючи колір обличчя.

Наступні 2 хвилини відводяться на умивання з використанням піни. Це допомагає видалити залишки олії та додатково очистити шкіру, масажні рухи під час нанесення піни сприяють розслабленню і покращують тонус шкіри.

Заключний етап - 4 хвилини контрастного умивання водою. Протягом двох хвилин обличчя полоскають теплою водою, а потім - прохолодною.

Цікаво, що деякі жінки, які практикують цей метод, відмовляються від використання рушника після умивання, дозволяючи шкірі висохнути самостійно. Водночас багато косметологів рекомендують витирати шкіру рушником (паперовим або тканинним), щоб уникнути випаровування зайвої вологи.



Переглядів: 287
Поширень: 0

Останні новини