25 лютого - День інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ: привітання в прозі, віршах та картинках

Сьогодні, 25 лютого, в Україні відзначають День інженерно-авіаційної служби авіації Збройних Сил України. Це професійне державне свято було запроваджене у 2010 році за ініціативою Михайла Єжеля. Основне завдання цієї служби полягає в організації та виконанні технічного забезпечення польоту, що є важливою складовою для безпеки та ефективності роботи екіпажів. Інженери першими перевіряють техніку на собі, що підкреслює ризик та відповідальність їх професії.

Привітання з Днем інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ у прозі

Вітаємо Вас із професійним святом — з Днем інженерно-авіаційної служби ЗСУ! Завдяки Вашому професіоналізму та наполегливій праці Ви забезпечуєте подальший розвиток авіації України, зміцнюєте престиж нашої держави у світі, робите значний внесок у формування і реалізацію державної політики у галузі цивільної авіації та використання повітряного простору України. У цей святковий день бажаємо Вам і Вашим рідним міцного здоров’я, щастя, миру, професійних досягнень та нових звершень в ім'я України!

***

Вітаю з Днем інженерно-авіаційної служби! Нехай кожен ваш крок буде направлений до успішного здійснення великих проєктів та реалізації амбітних цілей.

***

Сьогодні – час святкувати вашу невтомну працю, креативність та професійну майстерність. Бажаю вам безмежної енергії та інновацій у кожному новому проекті!

***

З Днем інженерно-авіаційної служби! Нехай кожен ваш крок буде направлений до досягнення великих висот, а кожен новий проєкт – до реалізації мрій.

***

Щиро вітаю з Днем інженерно-авіаційної служби! Бажаю вам завжди залишатися сильними, мудрими і невгамовними в досягненні своїх цілей. Нехай кожен ваш день буде наповнений радістю та великими перемогами!

***

Нехай ваші гарантії й надалі не підводять ваших колег у небі. Легких крил та безхмарного вам неба над головою!

Привітання з Днем інженерно-авіаційної служби авіації ЗСУ у віршах

Нехай прилади завжди працюють,
І літак буде справним завжди,
Нехай люди усмішку дарують,
Щоб ніколи не було біди.
Хай завжди вас вдома чекають,
Любі ваші — сім'я і рідня.
І аварії всі вас минають,
Нехай Бог береже вас щодня!

***

Нехай кожен рейс щасливим буде!
Без затримок й перепонів
Хай сталеві птахи кружать,
Прагнучи до своїх аеродромів!



Переглядів: 763
Поширень: 0

Останні новини