Українські військові вийшли із села Ласточкине: подробиці

Речник Оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Дмитро Лиховій повідомив, що українські військові вийшли із села Ласточкине, яке знаходиться за 6 кілометрів від Авдіївки на Донеччині.

Про це пише Укрінформ.

Згідно з його заявою, українські захисники мають намір розгорнути оборону вздовж лінії населених пунктів Орлівка, Тоненьке та Бердичі, щоб перешкодити просуванню російських військ у західному напрямку.

"Незважаючи на тиск противника, наші підрозділи ведуть активну оборону, діють маневрено, найгарячішими лишаються Авдіївський на Мар'янський напрямок. На Авдіївському напрямку наші війська відбили 25 атак ворога, на Мар'янському – 40. Це найбільший показник за кілька останніх днів. При тому Сили оборони України здійснили відхід від села Ласточкине, щоб організувати оборону по лінії населених пунктів Орлівка-Бердичі і не допустити подальшого просування противника", – сказав Лиховій.

За його словами, в означеній операційній зоні противник збільшив кількість авіаційних ударів до 45 за останню добу. Також було зафіксовано 72 штурмові дії ворога, 897 випадків артобстрілу та 83 атаки дронів-камікадзе.

До того ж, у зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" взяли в полон або здалися в полон 34 російські окупанти, додав речник.



Переглядів: 310
Поширень: 0

Останні новини