Магазини Zara та Bershka знову відкриють свої магазини в Україні

Іспанський ритейлер Inditex, відомий такими брендами, як Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Uterque, Oysho і Massimo Dutti, планує відкрити свої магазини в Києві в квітні 2024 року. За даними Financial Times, компанія повідомила про це своїм орендодавцям. Перші 20 магазинів будуть відкриті у торговельних центрах Києва, - пише Бізнес.Цензор.

Загалом, Inditex планує відкрити 50 з 84 магазинів в Україні. Компанія підкреслила свою зосередженість на безпеці співробітників і клієнтів, а також зазначила, що адаптуватиме свої плани відповідно до ринкових умов. Деякі українські працівники вже були відправлені на навчання до Польщі для підготовки до повернення на роботу.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року, у день повномасштабного вторгнення Росії в Україну, Inditex закрила магазини Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti та Bershka в країні. Після цього компанія припинила поставки товарів до України, але продовжила виплачувати податки та заробітну плату своїм українським працівникам.

Незважаючи на закриття магазинів, Inditex зберігала свої договори оренди з орендодавцями, але не розголошувала деталі цих угод.



Переглядів: 1022
Поширень: 0

Останні новини