​​​​​​​Вистава «ОбійМи» у Вінниці: буде магія світла і тіні, щирості та відвертості!

Пережити всю палітру почуттів, отримати відповіді на найбільш хвилюючі життєві запитання і позбавитись «рамок» на шляху до власного щастя - зможуть вінничани у понеділок.

10 грудня, о 19.00 на сцені Вінницького театру імені Садовського експериментальний театр Kolo Svitla представить дуже незвичну, щиру і особливу виставу «ОбійМи».

На чолі з незрівнянною Юлією Свєтловою 11 красунь-чарівниць – талановитих акторок, танцівниць, співачок, письменниць, поетес: Ярослава Баштова, Мар’яна Дерлиця, Аліна Балцату, Катерина Штопко, Юлія Молдаховська, Людмила Антоненко, Наталя Маславчук, Олена Федорцова, Надія Луцкевич, Наталя Гребінчик та Юлія Бондар – відкриють вам свою душу та нову сучасну мову театру, яка проймає до глибини душі.

- Буде сучасно й експериментально, заворожуюче красиво й чуттєво, тонко і глибоко, до мурашок… Тому що по-справжньому! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Глядачі стануть свідками магії світла і тіні, щирості, відвертості й нової сучасної мови театру, у якій близькі кожному емоції не потребують прикриття, акторська гра доповнюється пластикою і танцями, монологи торкаються душі, музика вібрує у такт серцебиття і ні актори на сцені, ні глядачі у залі не соромляться своїх почуттів…

Прем’єра вистави відбулася 21 квітня, здобувши найкращі відгуки глядачів.

«ОбійМи» – це вдих на перших і видих на останніх її секундах. З перших хвилин тебе хапають за руку і затягують у вир зізнань, про які не прийнято говорити, та відчуттів, якими не прийнято ділитись. І поки ти долаєш e собі протиріччя, як першу реакцію на почуте, сюжет продовжує стрімко розвиватись та затягувати тебе все більше і більше.

Розрив шаблонів та очікувань. Це не щось місцевого розливу. Це пропрацьованість кожної секунди. Це динаміка. Це простота і доступність. Це зрозумілий символізм. Це унікальна музика.

Вистава «ОбійМи» – це відверта розмова з тобою через світло, музику, рухи, тексти, провокаційні теми та прості рішення, що обов‘язково звучать вкінці, на видиху.

Kolo Svitla – якісно і сміливо. Неймовірний театр, який підкорює серце своєю справжністю та відкритістю».

Режисер вистави - відома поетеса, хореограф і танцювально-руховий терапевт Юлія Свєтлова відзначає: 10 грудня глядачі побачать оновлену виставу, ще більш глибоку, наповнену важливими темами, питаннями, дослідженнями s змістами:

- 10 грудня ми покажемо інші «ОбійМи». Для глядача, що бачив нашу прем'єру у квітні, вистава теж виявиться дещо іншою. Я не можу сказати, що зміни глобальні, але все-таки вони істотні. Змінився склад театру, у нас з'явилися нові персонажі. Додано кілька нових монологів і сцен, є зміни у загальній концепції й режисурі. Чому? Всі ми міняємося й ростемо, змінюється світ довкола, з'являються нові змісти, відповідно, хочеться деякі речі робити зовсім по-новому. А ще я не люблю «мертві», «застиглі» спектаклі. Коли від показу до показу нічого не змінюється. Начебто ми ігноруємо світ, що трансформується у наш час із величезною швидкістю. Ми будемо дуже раді поділитися новими змістами з вами, дорогі глядачі!

Не пропустіть 10 грудня о 19.00 у Вінницькому театрі ім. Садовського виставу «ОбійМи»!

Нас чекають незабутні проникливі монологи, життєві історії, краса пластичного руху, авторська музика талановитого композитора Олександра Суханова, максимум почуттів та відкриттів, щирості та чесності зі світом та собою.

Вартість квитків – від 130 до 280 гривень.

Квитки доступні на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницької Вежі, театру імені Садовського, Будинку офіцерів, «Універмагу» та «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

​​​​​​​


Теги: вистави

Переглядів: 4106
Поширень: 1

Останні новини