Поблизу Вінниці затримали закладчика, який розповсюджував метадон на території Вінницького району

44-річний мешканець Барської громади був затриманий за систематичне розповсюдження наркотиків у населених пунктах неподалік Вінниці. Перед затриманням він встиг розмістити понад 160 доз наркотиків. За це йому загрожує до 8 років ув'язнення.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Поліція затримала зловмисника "на гарячому" 29 лютого на околиці Стрижавки. Він отримав велику партію наркотиків і розкладав їх біля лісу.

Схованки, які чоловік облаштував до затримання, а також його автомобіль, були оглянуті слідчими. З них було вилучено майже 200 згортків з метадоном. На "чорному ринку" вартість такої кількості наркотику становить близько 60 000 гривень.

Правопорушника затримано, і зараз розглядається питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Відділом поліції №3 Вінницького районного управління поліції розслідується провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура.



Переглядів: 631
Поширень: 0

Останні новини