В Одесі завершився розбір завалів та пошукова операція на місці удару: подробиці

Протягом майже двох діб тривали аварійно-рятувальні операції на місці удару по багатоповерховому будинку. Наразі ці роботи завершено.

Про це повідомляє ДСНС України.

На жаль, влучання ворожого безпілотника призвело до смерті 12 людей, серед них 5 дітей. Наразі стало відомо, що найменшій жертві цього терористичного удару, хлопчику Тимофію, було усього 4 місяці. Цей трагічний день забрав у нас 5 маленьких ангелів, через безумство "недолюдей" з "недокраїни"...

"Нам усім дуже болить... Словами важко втішити близьких загиблих! Та ми віримо, що разом українцям під силу розділити біль втрати, підтримати й вистояти!", - йдеться у повідомленні.

Що відомо про обстріл Одеси

У ніч на 2 березня російські війська вдарили Одесу та область дронами. Один з них влучив у багатоповерхівку в Одесі, що призвело до руйнування 18 квартир. Рятувальники протягом двох днів працювали на місці, щоб врятувати постраждалих та дістати людей з-під завалів.

Внаслідок цієї атаки загинула сім'я військових із 7-місячною донькою.

Додатково, сьогодні ввечері під завалами будинку в Одесі були знайдені тіла 10-річного хлопчика та 8-річної дівчинки. Вони були братом і сестрою, а тіло їх матері та сестрички дістали з-під завалів сьогодні зранку.


Теги: війна

Переглядів: 414
Поширень: 0

Останні новини