Речник Повітряних сил пояснив учорашню "нетипову" повітряну тривогу

Ігнат закликав українців реагувати швидко в разі загрози балістичного озброєння. Повітряну тривогу ввечері 3 березня оголошували через можливу загрозу балістичного нападу. Ця тривога була незвичайною, оскільки охопила не лише Київ, але й західні області, однак не була масштабною і швидко припинилася, - повідомляє прес-служба ТСН.

"Ми використовуємо інформацію про загрозу застосування балістичного озброєння з різних джерел. Є свої джерела, а є інформація від наших партнерів. Тому це відбувається надзвичайно швидко. Коли бачите нетипову карту (повітряних тривог – ред.) це все через швидкість", - пояснив речник Повітряних сил Юрій Ігнат.

Згідно з висловленням Ігната, повітряна ціль рухалася у напрямку Миколаївської області.

"Ви бачите, що тривога була оголошена і одразу за кілька хвилин вона завершилася. Була ціль в напрямку Миколаївської області", - розповів він. 

Ігнат наголосив на необхідності швидкої реакції українців у разі загрози балістичного озброєння, оскільки "балістика летить з дуже великою швидкістю і від повідомлення про її застосування до оголошення тривоги займає короткий час".



Переглядів: 340
Поширень: 0

Останні новини