Прикордонники в горах знайшли та врятували знесиленого вінничанина (фото та відео)

Військові Чопського загону виявили неподалік від українсько-словацького кордону знесиленого чоловіка. Під час патрулювання гірської місцевості прикордонний наряд відділення "Княгиня" помітив людину, що лежала на землі. Правоохоронці зауважили, що чоловік вкрай виснажений і, передусім, надали йому води та їжі.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України

Затриманий розповів, що вже три дні блукав у горах без їжі та води. 30-річний чоловік із Вінниці мав намір пробратися до Словаччини. Він самостійно проклав маршрут за допомогою онлайн карт. Долаючи складну місцевість, він не втримався на скелі та впав з крутого схилу.

Під час падіння він втратив мобільний телефон і не міг покликати нікого на допомогу. Намагаючись продовжувати рух, він через отримані травми пересувався повільно, часом повз і на третій день голоду та зневоднення зміг подолати лише 500 метрів. Коли його знайшли прикордонники, чоловік геть втратив сили та заснув на землі.

"Чоловіку надали невідкладну допомогу та викликали швидку. Водночас на правопорушника склали адміністративно-процесуальні документи за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Справу буде передано до суду", - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 355
Поширень: 0

Останні новини