Стали відомі подробиці аварії на перехресті вулиць С. Зулінського і Енергетичної

У Вінниці учора, 5 березня, сталася дорожньо-транспортна пригода, за участі автомобілів Ford Transit та Seat Inca.  Одна з автівок під час зіткнення зазнала значних пошкоджень, а водій іншої був доставлений до лікарні з травмами. Поліція розпочала розслідування щодо причин і обставин події.

За інформацією Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, аварія трапилася близько 7 години на перехресті вулиць С. Зулінського і Енергетичної. За попередніми даними слідства, 51-річний водій Seat, здійснюючи розворот виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталося зіткнення з автомобілем Ford.

Після дорожньо-транспортної пригоди 58-річний водій автомобіля Ford був госпіталізований до медичного закладу з тілесними ушкодженнями. Обидва водії пройшли огляд на наявність алкоголю в організмі, і результати показали, що вони були тверезі. Обидва автомобілі були поміщені на арештмайданчик.

Слідчі призначили проведення експертизи для встановлення остаточних причин та обставин ДТП.

"За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - повідомляють правоохоронці.



Переглядів: 369
Поширень: 0

Останні новини