Героїчно загинув Кушта Олександр Петрович, уродженець Вінниччини

В ході виконання бойового завдання в Донецькій області, проявивши мужність та героїзм 1 березня 2024 року героїчно загинув ще один уродженець Вінниччини, Кушта Олександр Петрович.

Сьогодні, 7 березня, громада проводжає Героя в останню путь.

Олександр народився у 1989 році у с. Мальчівці, що на Вінниччині, пізніше проживав у с. Окладне Барської громади. Ще у 2014 році воїн добровільно пішов в АТО і відтоді аж до останнього дня практично весь час боронив Україну.

«Молодий, вмотивований, відважний, чесний, справедливий, добрий. Він був прикладом справжнього чоловіка та патріота, відзначався неймовірною відвагою та відданістю своєму обов’язку. Щирий друг, найкращий син та брат, люблячий чоловік та батько, надійний та вірний побратим. Людина слова та честі. Справжній захисник своєї України, свого народу, своїх рідних та близьких. Та смерть невблаганна, вона не перебирає…Олександр назавжди буде нашим духовним орієнтиром і прикладом для прийдешніх поколінь українців», — пишуть у своїх соцмержах представники Барської громади.

Схиляємо голови у скорботі, щиро співчуваємо рідним і близьким Олександра. Вічна пам’ять та шана відважному Захиснику Олександру Кушті.



Переглядів: 352
Поширень: 0

Останні новини