Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho повертаються в Україну

Міністерство закордонних справ України офіційно підтвердило, що бренди іспанської компанії Inditex – Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home – повертаються в Україну.

На доручення Президента України з 2022 року МЗС веде системну роботу з усіма провідними міжнародними брендами, які залишили український ринок через початок повномасштабної війни рф, задля відновлення їхньої роботи в Україні. Як зазначили у пресслужбі МЗС, Повернення Inditex є наступним кроком після відновлення роботи McDonald’s, H&M та інших.

Повернення великих міжнародних компаній на український ринок створює нові робочі місця, надає їм доступ до якісних товарів і послуг, підтримує економіку України в часи війни та поглиблює її інтеграцію у світову економіку, зміцнює довіру міжнародного бізнесу та інвесторів.

Inditex закрила свої магазини в Україні, серед яких були бренди Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti та Bershka, 24 лютого 2022 року, у день повномасштабного вторгнення. Відтоді компанія припинила доставляти товари до України, але продовжувала платити податки та заробітну плату своїм українським працівникам.

Inditex також зберігала свої договори оренди з орендодавцями під час закриття магазину, але не розголошує, на яких умовах.

МЗС України продовжує роботу з відновлення роботи міжнародного бізнесу в Україні та залучення нових компаній.



Переглядів: 372
Поширень: 0

Останні новини