У Вінниці затримали чоловіка, який розкладав "закладки" з психотропами по місту

У Вінниці затримали чоловіка, коли той розкладав "закладки" по місту. На момент затримання він встиг залишити наркотики у 30 різних місцях. 

Про це повідомляє прес-слуба Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Працівники Відділу поліції №1 Вінницького рай управління та поліції охорони 7 березня затримали 36-річного чоловіка під час розкладання чергової закладки.

"Під час проведення невідкладних слідчих дій за місцем проживання чоловіка, слідчі також виявили психотропи. Після затримання правопорушник показав майже 30 місць, де вже встиг розкласти так звані «закладки». Заборонені речовини вилучено та направлено на експертизу", - йдеться у повідомленні.

Слідчі розглядають питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. Він зараз перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

"Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює Вінницька окружна прокуратура. Поліцією розслідується кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі", - зазначають правоохоронці.



Переглядів: 377
Поширень: 0

Останні новини