Вінницький ансамбль танцю «Радість» здобув Гран-прі та чотири перші місця у Болгарії

Нещодавно Народний художній колектив України ансамбль танцю «Радість» Комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» повернувся з Болгарії, де брав участь в Міжнародному фестивалі мистецтв «Ранкова зірка». Фестиваль відбувався в мальовничому гірськолижному курорті Банско. У фестивалі брали участь десятки творчих колективів з Македонії, Греції, Болгарії та України. Конкурсні змагання відбувалися в різних жанрах та вікових групах. На суд авторитетного журі ансамбль «Радість» представив українські танці «Гопак», «Миколка», хореографічні сценки «Подих океану» та «Футбол». Всі виступи ансамблю проходили під аплодисменти глядачів і закінчувалися оваціями та вигуками «Браво!!!».

Під час Гала-концерту, на якому ансамбль «Радість» виконував «Гопак», відбулося нагородження учасників конкурсних програм. Наші діти були неймовірно щасливі, адже за рішенням журі ансамбль здобув чотири 1 місця у своїх номінаціях. І ось настав вирішальний момент – оголошення володаря Гран-прі. Кирил Костадінов, голова оргкомітету фестивалю, оголошує, що одностайним рішенням журі та глядачів Гран-прі фестивалю та безкоштовне проживання та харчування  для 20 учасників колективу під час фестивалю 2019р. вручається ансамблю танцю «Радість», м.Вінниця, Україна. Радість, щастя переповнювали серця наших дітей.

Ця перемога була особливо цінною, адже в попередні роки декілька колективів різних жанрів отримували Гран-прі. А цього року журі вирішило вручити Гран-прі лише вінницькій «Радості».

Тож вітаємо дітей, батьків та керівників ансамблю «Радість» із ще однією перемогою.

В цьому році ансамбль відзначив 20-річчя створення колективу. І в цей ювілейний рік ансамбль брав участь в Міжнародних фестивалях в Литві, Латвії, Німеччині, Італії, Австрії, Чехії, в трьох фестивалях в Туреччині. Отримав Гран-прі фестивалів в Чехії та Болгарії.



Переглядів: 5835
Поширень: 19

Останні новини