Завтра у Вінниці відкриють три центри рекрутингу

Завтра, 11 березня, у Вінниці розпочнуть роботу муніципальні рекрутингові центри. Вони діятимуть на базі трьох відділень ЦНАП «Прозорий офіс», а саме «Замостя», «Старе місто» та «Вишенька».

Як розповідає координатор відкриття рекрутингових центрів, солдат Роман Ковальський, цей проєкт реалізовуватиметься спільними зусиллями Вінницької міської ради та Вінницької 120 окремої бригади ТрО. Мета проєкту – надання консультацій та інформаційних послуг тим громадянам України, котрі вирішили пов’язати своє життя із захистом Батьківщини або обрати кар’єру військового.

«Окремо наголошуємо, що у пунктах муніципального центру рекрутингу не видаватимуться повістки співробітниками ТЦК та СП і працівниками центру. Натомість на відвідувачів очікує повна інформація про наявність вакантних місць у підрозділах 120 окремої бригади ТрО та інших військових підрозділів, адреси вищих та середніх військових навчальних закладів з переліком спеціальностей, умови служби за контрактом та мобілізацією, покроковий маршрут рекрута», – зазначає Роман Ковальський.

За його словами, рекрутерами центру є військовослужбовці Вінницької 120 окремої бригади ТрО. В центрах чекають мотивованих громадян України віком від 18 років без обмеження статті. В центрах пропонують службу за контрактом, за мобілізацією (у обраній частині та за обраним фахом), навчання у вищих та середніх військових закладах, грошове забезпечення від 20 до 120 тисяч і вище (в залежності від посади, звання та умов проходження служби), соціальні гарантії від держави, а також початкову підготовку на території України та за кордоном.

Адреси та телефони муніципальних рекрутингових центрів у Вінниці:

пр.Космонавтів, 30, ном.тел.: 098 050 51 10;

вул. Замостянська, 7, ном. тел.: 097 953 60 32;

вул. Брацлавська, 85, ном. тел.: 098 557 56 32.


Переглядів: 413
Поширень: 0

Останні новини