На Вінниччині відбувся суд над "вчителем малювання", який розбещував неповнолітніх дівчаток

Апеляційний суд у Вінниці залишив без змін вирок Вінницького  міського суду, згідно з яким 56-річного мешканця Вінниці засуджено до 12 років і 6 місяців позбавлення волі за звинуваченнями у розбещенні неповнолітніх дівчаток та створенні та зберіганні дитячої порнографії. Йому також було заборонено займатися педагогічною діяльністю протягом трьох років.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

"Його визнано винуватим у розбещенні малолітніх і неповнолітніх дівчаток, а також у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії ( ч. ч. 1, 2 ст. 156, ч. 3     ст. 156-1, ч. ч. 1, 3, 4 ст. 301-1  КК України)", - уточнюють у повідомленні.

Під прикриттям приватних уроків малювання вдома, зловживаючи своїм віковим та фізичним авторитетом як вчитель, чоловік здійснював фізичне та інтелектуальне розбещення дітей. Крім того, він використовував месенджер для листування з однією з потерпілих, пропонуючи зустрічі інтимного характеру та подальші непристойні дії.

Сторона захисту подала апеляційні скарги, аргументуючи, що дії підсудного не мають ознак кримінальних злочинів.

Апеляційний суд у Вінниці визнав обґрунтованими доводи прокурора щодо законності та справедливості вироку. Скарги підсудного та його захисника були відхилені, а вирок суду першої інстанції залишено без змін.

Таким чином, вирок став остаточним і набрав законної сили.



Переглядів: 396
Поширень: 0

Останні новини