Компанія Gorenje закликає боротися з забрудненнями повітря у житлових приміщеннях: рекомендації щодо вибору витяжних вентиляторів

На думку компанії Gorenje вентиляція в житловому будинку є не просто бажаною, а необхідною мірою. Безперешкодна циркуляція повітря дозволяє позбавитися від пилу, мікрочастинок волосся чи шерсті домашніх тварин, а також хвороботворних бактерій та мікроорганізмів. І якщо на кухні для забезпечення якісної вентиляції використовуються потужні витяжки, то в інших куточках житлових приміщень найраціональніше встановлювати витяжні вентилятори.

Доступні для замовлення на сайті moyo.ua витяжні вентилятори Gorenje допомогають створити оптимальний мікроклімат та забезпечити дієву систему провітрювання на кухні, в ванній чи туалеті.

Параметри вибору витяжних вентиляторів від ТМ Gorenje
Звичайно, щоб обрати дійсно якісний та надійний вентилятор від Gorenje, необхідно знати декілька важливих нюансів. Перш за все у процесі пошуку ідеальної моделі слід звертати увагу на такі характеристики:

    Зовнішній вигляд фронтальної панелі. Важливо, щоб витяжний вентилятор виглядав максимально просто і мінімалістично – у такому випадку він чудово доповнить загальну картину інтер’єру. Також значення мають розміри корпуса, оскільки занадто великий вентилятор точно буде привертати небажану увагу. Наявність додаткових функцій. Особливої уваги заслуговують моделі, оснащені таймером, а також датчиком виявлення надмірної вологості. Такі вентилятори реагують на показники вологості і автоматично включаються при їх підвищенні понад норму, задати яку можна власноруч у налаштуваннях (від 60 до 90 відсотків). Рівень шуму. Чим тихіше працює вентилятор, тим менш помітною буде його присутність у приміщенні. Гучність роботи витяжних вентиляторів Gorenje в середньому досягає 35 Дб. Оскільки звична розмова (на приглушених тонах) за гучністю досягає приблизно ідентичного показника, використання вентиляторів навряд чи позначиться на рівні комфорту перебування у будинку. Потужність. Цей показник повністю має відповідати площі кімнати, у якій встановлюється витяжний вентилятор. Мінімально допустимі показники потужності для вентиляційного оснащення, встановленого у ванній, туалеті чи на кухні, передбачені Державними санітарними нормами. Наявність зворотного клапана. Для забезпечення безперешкодної циркуляції повітря, а також повного виведення забрудненої повітряної маси за межі житлового приміщення необхідно обирати вентилятори, оснащені спеціальним клапаном. Головне завдання зворотного клапана – перешкоджання поверненню повітряного потоку назад і, як наслідок, покращення циркуляції.

Gorenje запевняє, що терпіти підвищену вологість повітря і різкі сторонні запахи не лише неприємно, але й шкідливо для здоров’я. Саме тому для боротьби з вищеназваними проблемами доцільно застосовувати потужні витяжні вентилятори.


Переглядів: 2208
Поширень: 0

Останні новини