У російському Іваново "аварійно приземлився" палаючий Іл-76: що відомо

Військово-транспортний літак Іл-76 впав в російському Іваново. Міноборони офіційно підтвердили цю інформацію. За даними РФ на борту перебувало 15 осіб.

Про це повідомляє РБК-Україна

За інформацією Міноборони один з двигунів літака зазнав аварії під час взльоту. РосЗМІ пишуть, що в двигун, залетіла пташка.

"Мовляв, сталася пожежа одного з двигунів під час зльоту літака й він зазнав аварії в Іванівській області під час зльоту для виконання планового польоту", - йдеться у повідомленні.

Додатково повідомляють, що на момент падіння на борту перебувало 15 осіб (8 членів екіпажу та 7 пасажирів). Раніше повідомлялось про 12 пасажирів на борту. Всі загинули. 

На даний момент у російських пабліках активно поширюється відео палаючого у повітрі літака. За інформацією очевидців, кадри зняті з Іванового, а саме падіння відбулось на аеродромі "Північний". Відомо, що там базуються літаки дальнього радіолокаційного виявлення А-50. Саме там зафіксували густий стовп диму.

Російські Телеграм-канали повідомляють, що літак саме йшов на посадку. Деякі видання називають це "аварійною посадкою" і стверджують, що "екіпаж відвів палаюче судно від житлових будинків".


Теги: війна

Переглядів: 330
Поширень: 0

Останні новини