Сьогодні Вінниччина прощається із Захисником Михайлом Нечипоруком

Михайло Нечипорук доєднався до лав Захисників України з перших днів повномасштабного вторгнення. До українського війська вступив добровільно, де був у складі мобільної групи протиповітряної оборони, захищаючи українців від ворожив атак. Загинув Герой 15 березня. Йому навічно залишилось 57 років…

Народився Михайло Нечипорук 31 грудня 1966 року у Липовці. Після закінчення місцевої школи, вступив на навчання до тоді ще Вінницького політехнічного інституту та отримав диплом факультету машинобудування, після чого працював на фірмі з виготовлення вікон та дверей. У Вінниці він одружився та був гарним батьком для двох дітей.

«Коли розпочалося велике рашистське вторгнення, Михайло зі своїм старшим братом добровільно записався до війська. Це було свідоме рішення, – розповідають рідні. – Таким він був у всьому. Завжди думав про інших… Про таких кажуть, що і комара не образить… Але війна змусила вдягнути військовий однострій і стати "ловцем шахедів"…»

Церемонія прощання із Михайлом Нечипоруком розпочнеться о 12:30 на його батьківщині у Липовці. Поховання воїна відбудеться близько 15:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Глибокі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять та слава Герою!

Джерело: ВМР



Переглядів: 520
Поширень: 0

Останні новини