Заманив мобільним телефоном та скривдив: на Одещині судили чоловіка, який зґвалтував малолітню доньку родичів

Житель Одещини був засуджений до 13 років ув'язнення за зґвалтування малолітньої. Він також був внесений до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх. Це сталось за підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Любашівської окружної прокуратури.

Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

На початку вересня 2023 року чоловік запросив до свого будинку доньку родичів, якій на той момент було 10 років. Він пообіцяв подарувати їй 2 мобільних телефони та рюкзак. У суді прокурори довели, що перебуваючи наодинці з дівчинкою у кімнаті будинку він схопив її та, у зв'язку з її безпораднім станом, він вчинив стосовно неї дії сексуального характеру. Усі ці дії він вчинив застосовуючи фізичне насильство та погрози. Після чого наказав дівчинці нікому не розповідати про те, що сталось, а матері сказати, що вони разом різали курку.

"Засуджений, попри наявність беззаперечних доказів вчинення злочину, не розкаявся у вчиненому та заперечував свою вину", - зазначають у повідомленні.



Переглядів: 508
Поширень: 0

Останні новини