У Вінниці сформують робочу групу для розробки Плану управління відходами в громаді: як внести свою кандидатуру

Оптимізація роботи з відходами – це екологічно вигідне рішення. Основні цілі затвердженого Вінницькою міською радою у 2022 році Зеленого Курсу, передбачають створення належних умов для розвитку соціально-економічного життя. Правильні підходи до управління відходами допоможуть знизити рівень забруднення до нуля та вберегти довкілля. Тому, у Вінниці наразі створюють робочу групу, яка розроблятиме відповідний Плану управління.

План управління – це документ державного планування з комплексом пов'язаних між собою завдань та заходів, що прямовані на забезпечення сталого управління відходами в населених пунктах територіальної громади. Один з основних принципів – це співробітництво з органами місцевого самоврядування.

«На шляху до реалізації Зеленого курсу Вінниці розробка такого документу та його реалізація надалі дасть нам можливість продовжити позитивний та сталий розвиток громади. Саме тому ми зараз утворюємо відповідну робочу групу, до складу якої увійдуть представники профільних департаментів міської ради, органів місцевого самоврядування, суб’єкти господарювання, колеги з закладів вищої освіти та науково-дослідних установ, громадських організацій тощо», – сказала директорка департаменту відновлення та розвитку ВМР Ольга Ремешевська.

Внести кандидатуру до складу робочої групи можна до 19.04.2024 року включно. Також триває збір пропозицій до Плану управління до 29.04.2024 року включно.

Інформацію та пропозиції можна надсилати на поштову адресу Департаменту відновлення та розвитку Вінницької міської ради: вул. Соборна, 59, м. Вінниця, 21050, на електронну пошту DRD@vmr.gov.ua або заповнивши гугл-форму за посиланням. Прийти особисто можна щовівторка, щочетверга з 09:00-11:00 в кабінет особистого прийому громадян №2 за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59, І поверх.

Контактна особа: Замушинська Юлія Федорівна, номер тел.: (0432)-65-94-76.

Джерело: ВМР



Переглядів: 306
Поширень: 0

Останні новини